Een dag uit het leven van Spider-Man | 366

Dit is het vervolg op deze vlog: Een nieuw begin voor Spider-Man. Eind jaren negentig begon Marvel de serie Amazing Spider-Man weer bij nummer 1. Ze probeerden Spider-Man een frisse start te geven om hem interessant te maken voor een jonger publiek. Deze comics ben ik nu aan het herlezen. Soms word ik positief verrast door de leuke verhalen in deze reeks… zoals ‘Een dag in het leven…’ geschreven door John Byrne, en vooral door de tekeningen van John Byrne, Rafael Kayanan en Luke Ross.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Een dag uit het leven van Spider-Man | 366”

  1. Oef! Kan mij niet voorstellen dat Marvel weet heeft van dat t-shirt ontwerp. Brrr!

    Ben benieuwd waar ik die kleding van die cosplayers zou kunnen kopen: lijkt mij heerlijk om in de zomer mee over het strand te paraderen! Zouden ze ook in een S’je verkrijgbaar zijn?