Categorie├źn
Juniorpress Minneboo leest Strips Video Vlog

Geeken in de prehistorie: Kennismaken met het MARVEL UNIVERSUM dankzij berichten in de X-Mannen | 364

Heerlijk om die oude redactionele pagina’s uit Juniorpress comics te lezen. Vandaag ben ik vooral de eerste berichten van Ger Apeldoorn uit de X-Mannen aan het lezen. Zo maakte je vroeger langzaam aan kennis met het Marvel Universum en hoe deze uitgeverij comics maakt.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Geeken in de prehistorie: Kennismaken met het MARVEL UNIVERSUM dankzij berichten in de X-Mannen | 364”

Leuk om terug te zien, Michael. Ook interessant om te constateren dat mijn toon van schrijven in dit soort stukken minder veranderd is dan de rest van mijn schrijfstijl. Op het gebied van dialoog of stripgrappen heb ik naar mijn eigen gevoel best wel een hoop bijgeleerd. Maar die mengeling van serieuze informatie en een lichte (grappige) toon is gebleven. Toendertijd uit een bewust idee dat het geve van achtergrond informatie zou werken als ik er maar niet te serieus over zou doen. De bedoeling was dat je als lezer het idee kreeg dat je zelf dingen ontdekt. En niet dat je uit je stoel geblazen wordt door iemand die het beter weet. In jouw geval is dat blijkbaar gelukt.

Reacties zijn gesloten.