Categorieën
Juniorpress Strips Video Vlog

Mijn 100ste vlog. Nuff said | Vlog 100

Eigenlijk is dit project behoorlijk uit de hand gelopen. Wat begon met een simpele video over een oude Marvel Comic van Juniorpress is een levendig YouTube-kanaal geworden waar ik meerdere keren per week een video upload over popcultuur, strips en andere dingen die mij boeien.

Sterker nog: op dit moment probeer ik een balans te vinden tussen het beheren van dit kanaal en Amsterdam Comic Geek. Een balans die ik overigens nog niet helemaal gevonden heb.

In ieder geval is het een enorm avontuur aan het worden. Ook doordat ik nu af en toe als gast mag optreden bij Next Level Heroes van Bas van Teylingen en Bardo Ellens.

Ondertussen zijn we honderd vlogs verder en ben ik iedereen die de video’s bekeek en de moeite nam om te reageren hartelijk bedanken. Het is echt heel leuk om jullie reacties te lezen en samen over geeky dingen te praten. Nuff said!

Hier nog even wat belangrijke linkjes:

Cartoonist Kayfabe.

Next Level Heroes.

Amsterdam Comic Geek.

Mijn vriend Spider-Man.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Mijn 100ste vlog. Nuff said | Vlog 100”

Reacties zijn gesloten.