Categorieƫn
Minneboo leest Strips Video Vlog

Vlog: Kennismaken met Doctor Strange

Een paar jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Doctor Strange, dankzij een dikke stapel comics tijdens een uitverkoop. Sindsdien lees ik de comics over deze bijzondere Marvel-held graag.

Toentertijd maakte ik nog wel eens vlogs waarin ik rechtstreeks in de camera praatte. Deze aflevering heb ik echter nooit op YouTube gezet, maar wel op Vimeo. Het leek me wel aardig om deze nu op mijn YouTube-kanaal te delen, als een soort vlogflashback.

Ook heb ik vandaag een sollicitatiebrief de deur uitgedaan. Om op te vallen tussen de 500 andere sollicitanten besloot ik in mijn mail een linkje te plaatsen naar deze video. Op die manier krijgt de werkgever een indruk van hoe ik ben. Hopelijk bevalt dat beeld en word ik uitgenodigd.

Moet ik weer vaker dit soort video’s maken, of is de vorm die ik de laatste tijd hanteer leuker?

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Vlog: Kennismaken met Doctor Strange”

Eerlijk gezegd vind ik dit wel een hele leuke vorm van vloggen. De afwisseling van dat jij in de camera praat met de plaatjes. Bij je huidige vlogs mis ik wel het gezicht bij de stem. Maar ieder zijn smaak natuurlijk. En doe vooral wat je zelf leuk vindt.

@Niek: Dank voor je antwoord. Deze vorm is inderdaad wel afwisselender dan de vorm die ik nu hanteer. Toch krijg ik vaak wel een kick als ik in een take een onderhoudend verhaal opneem. En in deze nieuwe vorm ligt de nadruk meer op het artwork dat ik laat zien en niet zo zeer op mijn hoofd. Maar ik denk dat er voor beide vormen iets valt te zeggen. Al is de vorm zoals in bovenstaande video meer werk, en in de huidige vorm hoef ik niet op mijn uiterlijk te letten šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.