Blogger Brian Michael Bendis

Quite a lot of comic book professionals have an online presence by running a website or a blog. Marvel-scribe Brian Michael Bendis has his own tumblr blog on which he publishes art work, promotes his books and answers questions of fans.

So I asked him a question about him being a blogger.

Tags: , ,

4 Responses to “Blogger Brian Michael Bendis”

 1. Jeroen says:

  Ik ken hem eigenlijk niet, ik lees ook geen superhelden comics…Maar hij is net overgestapt van Marvel naar DC 😉

  Bendis stapt over van Marvel naar DC.
  http://www.adventuresinpoortaste.com/2017/11/07/breaking-brian-michael-bendis-exclusively-signs-with-dc-comics/

  • Ik had het gehoord en gelezen inderdaad. Ging Dan Slott verdomme maar eens over naar DC Comics. Bendis lees ik namelijk best graag. Niet alles wat hij heeft geschreven, maar over het algemeen heeft hij toch goede comics gepend.

   • Jeroen says:

    Is freelance niet gewoon handiger in die branche? Lijkt mij veel handiger. Kijk naar Ellis of Ennis, die springen van uitgever naar uitgever.

    • Dat hangt ervan af wat ze voor contract aangeboden krijgen. Vaak is werk in de Amerikaanse comicindustrie work for hire, dus een vorm van freelancen. Maar een exclusief contract bij een uitgeverij heeft ongetwijfeld mooie voordelen voor de schrijver/tekenaar.