Categorieën
Strips

Sexy Black Widow

Deze illustratie van een sexy Black Widow werd gemaakt door de Italiaanse illustrator Daniele Afferni. Hij werkt ook als concept designer in de reclame en film. Ik zie in zijn versie van Black Widow alias Natasha Romanov meteen Scarlett Johansson (1984) terug, de actrice die dit personage zo goed gestalte geeft in de Marvel-films. Wat mij betreft krijgt Black Widow snel een solo-avontuur in de bioscoop.

Kennelijk is Black Widow een muse voor Afferni, hij maakte onder andere deze reeks over haar met verschillende bedpartners. Die tekeningen zijn in een lekkere losse stijl geïnkt, alsof het concepttekeningen voor filmscènes betreft. Romanof en de Hulk is wellicht het meest plausibele scenario van deze reeks, aangezien naar hun ontluikende romance in Avengers 2: Age of Ultron werd gehint.


Check voor meer mooi werk Afferni’s website.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.