Green Goblin on wheels

Tekenaar Jim Cheung plaatste deze foto op zijn instagram-account en tumblr want hij maakte de illustratie voor deze Hot Wheels-toy. Geen idee waarom de Green Goblin een Goblin mobile nodig heeft als hij een batglider heeft op om te vliegen.

Misschien is hij voor regenachtige dagen of heel lange afstanden.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Green Goblin on wheels”

  1. Jeroen says:

    Die vrachtwagen uit Maximum Overdrive had beter geweest 😀

  2. Axel says:

    Michael, dit heeft weinig met de glider te maken. Dit zijn hommage auto’s. Ben ik zelf een beetje verslaafd aan. 🙁

    • @Axel: Aha. Het verschijnsel hommage-auto kende ik nog niet. Ik heb altijd het idee dat speelgoed zo dicht mogelijk bij de strips moeten zitten, maar dat komt natuurlijk omdat ik veel te puristisch ben hiervoor. Hoeveel van die auto’s heb je? En wat is je favoriet?