Categorie├źn
Bloggen

HalloweenCult.com

Vorig jaar ben ik begonnen met de site HalloweenCult.com. Ik vind het altijd leuk om met Halloween bezig te zijn, dus waarom niet het hele jaar door, dacht ik.

halloweencult_header_pumpkiEigenlijk wilde ik dat blog beheren met een vast team van vrienden die van tijd tot tijd een leuke en bijzondere post zouden aanleveren.

Dat liep niet helemaal zoals gepland. Op een paar posts na ben ik toch vooral degene die zich met HalloweenCult bezighoud, wat in de praktijk betekent dat er het afgelopen jaar weinig met het blog gedaan is. Ik was erg druk met mijn boek en daarvoor met freelance opdrachten, waardoor mijn passie voor Halloween noodgedwongen op een lager pitje kwam te staan.

Dat neemt niet weg dat de site nog steeds bestaat en ik het jammer vind om die op te geven. Recent ben ik dus weer voorzichtig begonnen met updaten, al weet ik nog niet precies welke kant het allemaal op gaat.

Eigenlijk ook wel weer leuk, dat onverwachte.

Dus… Mocht je een leuke blogpost willen schrijven over wat jij nu zo tof vindt aan Halloween, of heb je gewoon prachtige illustraties en foto’s die helemaal bij HalloweenCult.com passen, wees welkom om die in te sturen.

Het blog is tweetalig, dus je mag in het Engels of Nederlands aanleveren.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.