Minneboo leest: Game Over

Even een lekker zomers plaatje uit de strip Game Over van Midam (Ledent Michel) en Adam (Adam Devreux).

game-over-eppoDeze humorstrip vind ik erg geslaagd en tof getekend. De titel verwijst naar de inspiratiebron van deze strip, namelijk games. Iedere aflevering moet hetzelfde mannetje (de computerfiguur Barbaar van in de Kid Paddle-strips) op weg naar de uitgang ontkomen aan allerlei gevaren en monsters. Vaak moet daarbij de prinses gered worden. Iedere keer slaagt hij hier niet in. Game over dus. Knap hoe de makers al vele afleveringen binnen dit concept telkens met iets nieuws weten te komen.

De strip staat in stripblad Eppo en bij Don Lawrence Collection zijn al meerdere albums verschenen.

Tags: , , , , ,

One Response to “Minneboo leest: Game Over”

  1. daan says:

    Knap inderdaad dat ze er zoveel uit weten te halen. Dat vind ik altijd het grootste obstakel, genoeg leuke ideeën voor een paar stroken of stripjes, maar op een gegeven moment raakt het op.. scheelt wel als ik niet alleen ben, dan kan je elkaar inspireren en elkaars ideeën verder uitbouwen.