Categorie├źn
Strips

Geciteerd in Haarlems Dagblad over Hazes

Stripmaker Ben Westervoorde stuurde me een krantenknipsel toe uit het Haarlems Dagblad waarin ik geciteerd word:

Hazes-Haarlems-dagbladRecent publiceerde ik een vlog met de stripmaker omdat hij bezig is met een stripbiografie over de volkszanger. Grappig dat dit door de betreffende journalist is opgepikt en geciteerd.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Geciteerd in Haarlems Dagblad over Hazes”

Ik kan er niks aan doen, maar zodra ik Hazes hoor dan kruipt m’n irritatiemeter met een punt of vijftig omhoog. Daarbij bekruipt me een soort van volkszanger-schaamte: de Amerikanen hebben Johnny Cash en Frank Sinatra, Frankrijk heeft Charles Aznavour, de Cubanen hebben Ibrahim Ferrer en onze trots als volkszanger is een smartlappenkoning met een rijmwoordenboekje. Misschien ben ik teveel muziekpurist voor Hazes, maar ik kan er zelfs als ik dronken ben helemaal niks mee…

Reacties zijn gesloten.