Categorie├źn
Strips Video

Aandacht voor mijn video’s in Eppo

Da’s leuk: Ger Apeldoorn besteedt aandacht aan mijn webvideo’s met stripmakers in Eppo #11. Dat doet hij in zijn rubriek Varia.

Eigenlijk behandelt hij alleen de video die ik laatst met Gerben Valkema maakte, maar toch. Altijd leuk als mensen je werk bijzonder genoeg vinden om het uit te lichten.

mijnvideo_in_eppo

Om te voorkomen dat mensen zich rotzoeken op de site, heb ik de video waarin Valkema Elsje en Guust tekent rechts op de homepage gezet.

Ik vind het zelf erg leuk om video’s over stripmakers te maken en ze aan het werk te laten zien. Het hoort allemaal bij mijn ‘missie’ om strips onder de aandacht te brengen. Inmiddels heb ik al een hele reeks ontmoetingen voor Daily Webhead gemaakt en daar komen er nog ongetwijfeld meer bij. Recent maakte ik een video met Derf Backderf, Ivan Reis en Joe Prado, Marcel Ruijters en Wilbert van der Steen.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Aandacht voor mijn video’s in Eppo”

Goed opgepakt, zo doe je dat. Ik probeer te voorkomen dat de Varia een grote lijst met URLs wordt, maar als de mensen met de weinig informatie die ik gegeven heb hier komen, kunnen ze alles vinden… en meer.

Wel een perfectionist dan, ik kan het verschil in de kin niet ontdekken met het blote oog.
Als ik het filmpje niet had gezien had ik zo geloofd dat het een originele Guust van Franquin was!

@Daan: Gerben is inderdaad erg perfectionistisch. In de video zie je ook dat hij het hoofd van Guust op een gegeven moment helemaal uitgumt om het opnieuw te tekenen. Hij vond het hoofd van Guust te groot.

Reacties zijn gesloten.