Categorieën
Boeken Daily Webhead Video

Video: Van Speijks kruidige fanmail

Een boekpresentatie van Kruitvat: Het beste uit Van Speijk zou niet kunnen plaatsvinden zonder een optreden van Stef Stokjens, de hoofdredacteur van het satirische tijdschrift. Die nam vrijdag 12 september in Lambiek dan ook even zijn fanmail door in aanwezigheid van exposerende en andere stripmakers.

Ongetwijfeld baal je ervan dat je er niet bij kon zijn of wil je het nog even terugzien omdat je tijdens Stokjens’ optreden net naar de wc was of buiten een jointje stond te roken. Gelukkig hebben we er een video van:
In de expositie hangt werk van stripmakers uit Van Speijk: Bas Köhler, Dace Sietina, Floor de Goede, Rob Derks, De Stalinski’s, Eduard Bezembinder, Jeroen Funke, Wasco, Argibald, Han Bolo, Hallie Lama, Marc van der Holst, Michiel van de Pol, Remco Lee Polman, Sam Peeters, Danibal, Ruben Steeman, Schwantz, Sabine van den Berg, Boris Peeters en Tonio van Vugt.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.