Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_Categories_to_Tags has a deprecated constructor in /customers/9/c/2/michaelminneboo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php on line 31 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/c/2/michaelminneboo.nl/httpd.www/wp-content/themes/time/functions.php on line 4041 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/c/2/michaelminneboo.nl/httpd.www/wp-content/themes/time/functions.php on line 4041 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/c/2/michaelminneboo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wpcat2tag-importer/wpcat2tag-importer.php:31) in /customers/9/c/2/michaelminneboo.nl/httpd.www/wp-content/themes/time/drone/theme.php on line 2273 Video: Engeland…een impressie – Michael Minneboo

Video: Engeland…een impressie

engeland_hert

Voordat je het weet zijn de impressies van de vakantie alweer weggezakt in de drukke brei van werk, boodschappen en afspraken waarin we ons dagelijks in begeven. Stress en zorgen over werk overheersen het geluksgevoel dat je ervoer in het moment dat je rustig in de zonnige tuin van het museum in Salisbury een kopje thee zat te drinken terwijl op de achtergrond de beroemde kathedraal als decor diende.

Het is daarom noodzakelijk om videobeelden en foto’s te maken om het geheugen te ondersteunen. Dit is mijn sfeerimpressie van de reis die Linda en ik in oktober maakten naar Salisbury, Bath en Bristol, met tussenstops in Stonehenge en Avebury. Pak er iets te drinken en een koekje bij en ga achterover zitten.

De muziek in deze Daily Webhead video is gemaakt door Christopher Young en Marco Raaphorst.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.