Illustratie: Emma Ringelberg
Illustratie: Emma Ringelberg

Beste bezoeker,

Even een huishoudelijke mededeling. Vanaf nu is de url van mijn blog: www.michaelminneboo.nl. Ik heb het slash-blog dus opgeheven. Het blog staat vanaf nu dus op de homepage van de site.

Binnenkort wil ik aan een serieuze verbouwing van de site te beginnen. Ik hoop op een template bestaande uit een grid om de vindbaarheid van de verschillende artikelen te vergroten en om het blog visueler te maken.

Wordt vervolgd…

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • Edwin ,

  Hehe, ‘don’t fix what isn’t broken’, moet ik opeens aan denken 🙂

  • Michael Minneboo ,

   Ha!Ha! Dat heb ik inderdaad in Middelburg gezegd laatst. Nu moet ik wel zeggen dat na de laatste update van wordpress mijn template een beetje gebroken is. Het template dat ik gebruik is behoorlijk versleuteld, en daarom kan ik hem moeilijk updaten en met de tijd laten meegaan. Er begonnen nu foutjes de kop op te steken. Maar los daarvan wil ik al een paar weken naar een soort van magazine grid overstappen.

  • Daan ,

   nu is mijn link naar je site wel opeens stuk, maar die fix ik wel 🙂

   • Michael Minneboo ,

    Ja, dat is altijd het nadeel als je dit soort grappen uithaalt. Gelukkig is het voor de meeste lezers maar een kleine aanpassing.

   • Peter de Kock ,

    Welkom thuis broeder

   • karin r. ,

    Hopelijk ook sizable voor mobiel?

    • Michael Minneboo ,

     Ja responsive is wenselijk. Volgens mijn statistieken gebruikt 25% van de bezoekers een ipad of mobiel om de site te lezen. Maar volgens mij is zelfs dit template, wat niet responsive is, ook daarop goed te lezen.