Categorieën
Strips

Chris Evenhuis signeert in stripwinkel Beeldverhaal

Donderdag 21 maart signeert Chris Evenhuis zijn nieuwe album Notorious Circus in stripwinkel Beeldverhaal in Amsterdam.

Notorius Circus: 1926. Een klein stadje in het hart van Amerika. De jonge FBI-agent Eliot Ness onderzoekt samen met de sinistere sheriff Talgom de mysterieuze dood van een bankier en een clown. Beiden zijn gevonden in staat van ontbinding in zijn hypermoderne kantoor. Van de bergen van Colorado tot de moerassen van Louisiana zoekt het duo naar een mysterieus circus met een bewogen verleden. Maar ze zijn niet de enigen die de acrobaten en clowns van cirus Kerzulec willen vinden ….

notorius_circusDe strip geschreven door Kid Toussaint en gecreeërd door Toussaint en Evenhuis, schijnt in Frankrijk al een succes te zijn en wordt in het Nederlands uitgegeven door Dark Dragon Books.  Evenhuis tekent tevens Snooze voor het Franse Editions Clair de Lune en The Darkness: Resurrection voor Top Cow Productions.

Donderdag 21 maart signeert Evenhuis vanaf 17.00 uur een speciale editie van 100 exemplaren van Notorius Circus.

Beeldverhaal Amsterdam
Bilderdijkstraat 80
tel.0206855100
www.beeldverhaalamsterdam.nl

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.