Categorieën
Daily Webhead Video

Daily Webhead Video: 60

Mijn vader werd recent 60 jaar oud. Dat leek me een mooie gelegenheid om hem enkele vragen te stellen. Hij is dan ook de ster in deze aflevering van Daily Webhead. Behalve druk met het bouwen van zijn huis, heeft hij een bedrijf in brommobielen: hij verkoopt en herstelt ze. 60 jaar op deze aarbol, dan heb je wel wat te vertellen, dunkt mij. Wat heeft André in de afgelopen zestig jaar zien veranderen? Hoe is het eigenlijk om die respectabele leeftijd te bereiken? En is die leeftijd eigenlijk wel zo respectabel?

De muziek is wederom gecomponeerd door Marco Raaphorst.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

12 reacties op “Daily Webhead Video: 60”

‘Als je ouder wordt verandert je lange termijn planning.’ Daar word ik zacht van van binnen als ik dat hoor. Een mooi interview Michael met een mooie man. En dat van die Camaro moet ie natuurlijk gewoon doen.

Het leek me een mooi moment, z’n zestigste. Ik wil binnenkort de homevideo’s van mijn opa en oma doorspitten. Die zijn een paar jaar geleden overleden, dus een mooie compilatie van hun avonturen lijkt me leuk voor de rest van de familie. Het is allemaal video-8, dus dat wordt nog wat met digitaliseren.

Camaro opknappen verdorie!
Mooie video Michael, doe de groeten aan mijn broer

Reacties zijn gesloten.