Categories
Strips

Geïnterviewd over Spider-Man

Tijdens het Imagine Filmfestival mocht ik een lezing geven over Spider-Man. Daarmee kwam de wens uit om voor een groot publiek op een festival eens over mijn favoriete stripheld te kunnen praten. Goed, ik heb wel eerder over Spider-Man een lezing gehouden, bij Comic Design bijvoorbeeld, en ook bij de NOS, toch is er geen grotere kick dan op een filmfestival als Imagine helemaal los te mogen gaan over Spidey.

Tot mijn grote plezier is de lezing goed bezocht. En ik ben al door anderen gevraagd ook bij hen eens een Spidey-praatje te houden.

Ter promotie van de lezing afgelopen donderdag, interviewde Ruben Allersma mij over het webhoofd voor de dagkrant van het festival.

(Klik op plaatje voor grotere versie.)

By Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.