Categorieën
Strips

Geen FredX Den Haag

Helaas. Soms zit het mee en soms zit het tegen. De organisatie van FredX Den Haag heeft vanavond laten weten dat het feest niet doorgaat.

Op de site is het volgende te lezen:

Helaas zijn we genoodzaakt FREDxTheHague die we voor donderdag 13 oktober 2011 gepland hadden te moeten cancelen. Op voorhand, via de voorverkoop, zijn er te weinig kaarten verkocht.
We gaan in beraad. En als we nieuws hebben, melden we dat hier.

Helaas mensen, maar het is niet anders.

Karin Ramaker en Marco Raaphorst

Ik zou op FredX een praatje houden over hoe ik in New York op zoek ging naar de voetsporen van Spider-Man. De lezing ligt klaar, de powerpoint is gemaakt. Nou ja, die komen vast nog wel eens van pas. Wel jammer, ik keek ook erg uit naar de andere sprekers.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Geen FredX Den Haag”

Ik las net het nieuws via de blog van Marco Raaphorst. Erg jammer. Hopelijk gaat het evenement een andere keer wel door en kan ik er ook bij zijn.

Inderdaad jammer! Ik was nog aan het twijfelen, ben benieuwd hoeveel mensen er op voorhand ‘meer’ hadden moeten zijn om het wel door te laten gaan.

Ga je je verhaal op een andere manier delen?

Groet,
Fanny

Hey Fanny, Ik weet niet precies wat de verkoop was, dat zou je aan Karin en Marco moeten vragen. Het verhaal wat ik wilde vertellen heb ik ooit in een artikel beschreven. Ik zit eraan te denken deze binnenkort op de site te publiceren. Daarnaast lijkt het me leuk om er een webvideo over te maken: ik heb heel veel beeldmateriaal waar ik wat mee kan. Wordt vervolgd dus 🙂

Reacties zijn gesloten.