Categorieën
Strips

Vrijdag 30 september Lamelos-veiling in Lambiek

De poster vertelt het hele verhaal: aanstaande vrijdag is het weer tijd voor de traditionele Lamelos-veiling in Lambiek. Dit jaar de afsluiter van Striptember.

Vanaf half zes kun je dus bij Lambiek terecht om je oude spulletjes kwijt te geraken of nieuwe spullentjes aan te schaffen. Alles gaat naar een goed doel. Tenminste wat stripmakers onder een goed doel verstaan: bier dat die avond nog opgedronken dient te worden.

Geen idee hoe het er op zo’n Lamelos-veiling aan toe gaat? Twee jaar geleden maakte ik deze registratie:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Vrijdag 30 september Lamelos-veiling in Lambiek”

Beste Michael,
Ik heb met veel interesse je blog en presentatie bij ons op school bekeken. Achteraf kreeg ik nog een tip van je: “Schrijf over dingen die je cool vindt!” Hier heb ik veel aan gehad. Wij zijn nu een aantal weken bezig met bloggen en ik ben heel benieuwd wat je vindt van hoe ik tot nu toe bezig ben.

Anne

@Anne: Leuk dat je ook uit jezelf bent gaan bloggen. Ik ben benieuwd naar je blog. Als ik er wat zinnigs over te melden heb schrijf ik er waarschijnlijk een blogje over.

[…] Recent kreeg ik het verzoek van Anne Kruijsen om zijn blog eens te bekijken en te laten weten wat ik ervan vind. Anne is een van de studenten journalistiek van de HU die ik laatst heb toegesproken over bloggen. Sinds kort is hij Blogfluit begonnen: een blog over opkomende artiesten en bands. […]

Reacties zijn gesloten.