Categorieën
Bloggen Daily Webhead Video

Video: Blogger Elsbeth Witt

Illustratie: Emma Ringelberg

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks Daily Webhead-video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Elsbeth Witt!

Elsbeth is freelance vertaler, tekstschrijver en blogger. Ik breng deze blogparel graag onder de aandacht, want ik geniet regelmatig van haar teksten. Elsbeth heeft het schrijven duidelijk goed in de vingers en blogt met een persoonlijke invalshoek.

Daily Webhead: Blogger Elsbeth Witt from Michael Minneboo on Vimeo.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

9 reacties op “Video: Blogger Elsbeth Witt”

Ik vraag me of of muziek belangrijk is voor Elsbeth. Dat idee krijg ik wel namelijk. Mooi gezegd:”Er vormen zich zinnen en woorden in mijn hoofd.” Ik ga vanaf nu de sleur van een saaie werkdag regelmatig doorbreken door mijn rss feed te checken. 🙂

hee wat leuk! ja muziek is zeker belangrijk voor mij. schrijf er alleen niet zo vaak over. soms wel een concertrecensie of zo. en ik zing in een soulkoor 🙂

Reacties zijn gesloten.