Video: Blogger Elsbeth Witt

Illustratie: Emma Ringelberg

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks Daily Webhead-video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Elsbeth Witt!

Elsbeth is freelance vertaler, tekstschrijver en blogger. Ik breng deze blogparel graag onder de aandacht, want ik geniet regelmatig van haar teksten. Elsbeth heeft het schrijven duidelijk goed in de vingers en blogt met een persoonlijke invalshoek.

Daily Webhead: Blogger Elsbeth Witt from Michael Minneboo on Vimeo.

Tags: , ,

9 Responses to “Video: Blogger Elsbeth Witt”

 1. elsbeth says:

  hihi, supergrappig!

 2. Kim says:

  Mooi idee, leuke serie! Ik ga je volgen 🙂

 3. karin r. says:

  that reminds me!

 4. Ik vraag me of of muziek belangrijk is voor Elsbeth. Dat idee krijg ik wel namelijk. Mooi gezegd:”Er vormen zich zinnen en woorden in mijn hoofd.” Ik ga vanaf nu de sleur van een saaie werkdag regelmatig doorbreken door mijn rss feed te checken. 🙂

  • elsbeth says:

   hee wat leuk! ja muziek is zeker belangrijk voor mij. schrijf er alleen niet zo vaak over. soms wel een concertrecensie of zo. en ik zing in een soulkoor 🙂

 5. […] de reeks webvideo’s die ik maak over bloggers laat ik voornamelijk geïnterviewde bloggers zien. Ik draai voor deze video’s bijna geen […]

 6. […] In de laatste editie van zijn blogvideo’s is het woord aan… mijzelf! En het is een leuk filmpje geworden. Thanks […]