Categorie├źn
Daily Webhead Video

Video: Zondag

Zondag.

Voor de christenfundamentalist is het de dag van de heer. Dus rechtop zitten, pootjes geven en vooral zo min mogelijk leuke dingen doen.

In Hoorn, waar ik een aantal jaren van mijn leven heb versleten, was het zondag in het centrum doodstil. Af en toe liep er een stelletje door de straat om etalages te bekijken. Saaiheid troef, tenzij je van rust houdt.

In Amsterdam is het zondag in het centrum net zo druk als zaterdag, een gewone dag. Eigenlijk wel fijn als je zes dagen per week werkt: je moet immers een keer je boodschappen doen.

Een paar jaar geleden had ik op Mike’s Webs de rubriek De perfecte zondag. Ik nodigde bloggers uit om hun perfecte zondag uit te beelden. Dat leverde leuke en bovenal originele inzendingen op.

Hieronder een impressie van een regenachtige, verloren zondag.


Daily Webhead: Sunday from Michael Minneboo on Vimeo.

Wat doe jij eigenlijk op een doorsnee zondag?

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Video: Zondag”

ideale zondag; beetje koffieleuten in de zon op dakterras
deze zondag: all work, no p(l)ay

zondag is sowieso voor mij uitslapen! veel koffie drinken, lummelen, rommelen in huis en als het mooi (droog) weer is ook vaak een eind wandelen en foto’s maken. maar vooral relaxen en genieten van niets moeten!

Reacties zijn gesloten.