Categorieën
Bloggen Daily Webhead Video

Video: Bloggers Josephine & Asha

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Josephine en Asha!

Deze twee bloggers hebben een bijzonder verhaal: het zijn moeder en dochter. Twee generaties bloggers in één gezin dus. Asha keek het bloggen af van ma, maar schrijft toch wel heel anders. Jospehine Bronsgeest blogt onder de naam Sisterdew, Asha Schoonheid doet het onder andere op Plastikc.nl. Ik sprak de dames tijdens het Blogbal een paar weken geleden. (Vandaar die bitterbal.)

Daily Webhead: Bloggers Josephine & Asha from Michael Minneboo on Vimeo.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Video: Bloggers Josephine & Asha”

Reacties zijn gesloten.