Video: Blogger Verbal Jam

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks Daily Webhead-video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Arnoud de Jong, ook wel bekend als Verbal Jam!

Arnoud blogt aanstaande oktober alweer 10 jaar. Hij was er dus vroeg bij. Zijn observaties, irritaties en andersoortige blogposts zijn te lezen op VerbalJam.nl. Ook is hij de kapitein van Amsterdam Centraal.

Daily Webhead: Blogger Verbal Jam from Michael Minneboo on Vimeo.

Tags: ,

5 Responses to “Video: Blogger Verbal Jam”

 1. madbello says:

  Leuk! Hij was niet in optima forma en best mild voor zijn doen. Of jij had hem onder de tang πŸ™‚

  • Ha!Ha! Arnoud liet zich tijdens het interview nogal afleiden door wat er allemaal voorbij kwam in het Vondelpark. Misschien dat het daar aan ligt.

   • madbello says:

    Ja, dat zag ik en het was zeker ook nog eens in de ochtend πŸ™‚

    • he,he… Volgens mij was het ergens begin vrijdagmiddag. Maar het is al een tijdje geleden opgenomen, dus helemaal precies weet ik het niet meer. Ach ja, altijd afleiding genoeg in het Vondelpark. Zeker nu met het mooie weer. πŸ˜‰

 2. […] het item wordt een audiofragment gebruikt van een interview van mij met Verbal Jam (Arnoud de Jong). Het komt ook nog even voorbij in […]