Categorie├źn
Strips

Goede Vrijdag?

Tekst: Mike & Tekening: Hallie Lama.Je gelooft het misschien niet, maar bovenstaand heilig boontje heeft tegenwoordig zijn eigen Hyvespagina. (Schande, schande!) Nou ja, het voordeel van grappen maken over deze goed heilig man is dat je niet meteen een fatwa over je heen krijgt uitgeroepen.
Anyway, alvast vrolijk Pasen!
Post in dezelfde categorie:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Goede Vrijdag?”

Groot gelijk. In de meeste gevallen als men bv. de spot drijft of mening uit over de Islam of andere, dan onstaan er meteen allerlei ontevredenheden of dergelijke. Kijk maar naar de film van Wilders binnenkort, ik heb hem natuurlijk nog niet gezien dus kan er nog niet over oordelen, maar ook de Islamwereld heeft het nog niet bekeken of ze gaan al meteen amok maken, beetje overdreven vind ik toch persoonlijk hoor.

Maarjah, dat is maar enkele mijn mening. En als ik de cartoon bekijk, ben ik blij dat ik geen fanatiekeling ben van het Christendom. Zie maar naar bijvoorbeeld die fantasieke Filipijnen. Niet dat ik er iets optegen heb ofzo hoor, maar het ziet er verschrikkelijk pijnlijk uit.

Vrolijk pasen.Mvg Movieworld.

@movieworld: Ja, die gasten op de Filipijnen lijken me ook niet helemaal lekker tussen de oren moet ik zeggen. Er zijn ook mensen die zichzelf weer opnieuw laten kruisigen. Tamelijk overdreven als je het mij vraagt. Wat die Wilders film betreft: die heeft inderdaad al heel veel aandacht en weerwoord gekregen en we hebben er nog steeds niets van gezien. Ik heb er op dit blog geen stuk aan gewijd omdat ik eerst wil kunnen zien waar ik het over heb. Bovendien heeft Geert wel weer genoeg media-aandacht gehad wat mij betreft.

Reacties zijn gesloten.