Video: Michiel van de Pol over Scherpschutters

Pauze van mijn werk of niet, natuurlijk heb ik wel de Stripdagen Haarlem bezocht dit weekend. Dit is immers het leukste stripfestival van de Lage Landen. Op de boekenbeurs liep ik Michiel van de Pol tegen het lijf. Van de Pol heeft net een nieuwe graphic novel uit: Scherpschutters.

Deze striproman werd 2 juni gespresenteerd, dus ik heb nog geen tijd heb gehad om hem te lezen, maar aangezien Terug naar Johan, Michiels vorige boek, een prachtig verhaal is, was ik erg benieuwd naar waar zijn nieuwe striproman over gaat. Dus dat heb ik even aan de sympathieke stripmaker gevraagd.

De muziek in deze Daily Webhead is weer als vanouds van Marco Raaphorst.

Tags: , ,

2 Responses to “Video: Michiel van de Pol over Scherpschutters”

  1. […] Wederom een video van journalist Michael Minneboo die gebruik maakt van mijn muziek. Voor meer informatie over deze video, lees verder op michaelminneboo.nl → […]

  2. […] mijn interview met Michiel van de Pol, maar gelukkig is er dan altijd nog Michael Minneboo, die een video-interview hield met de tekenaar over zijn nieuwe boek Scherpschutters. Een prachtige beeldroman over zijn […]