Video: Nieuw Gehoer On Tour

Met gepaste trots (en het schaamrood op de wangen) presenteert Mike’s Webs vandaag Nieuw Gehoer On Tour. Een videoreportage over de mannen van Studio Nieuw Gehoer in Turnhout.

De flick wordt in verschillende formats aangeboden. Hieronder de versie op Blip.tv. Mocht die niet in je browser werken, dan kun je deze link naar de hogere resolutieversie op blip.tv even proberen. En anders klik je door naar de kleinere (en minder mooie versie op YouTube.) Commentaar en lofuitingen zijn altijd welkom.

Nieuw Gehoer on Tour from Michael Minneboo on Vimeo.

Lees de making-of.

Tags: , , , , , , , ,

5 Responses to “Video: Nieuw Gehoer On Tour”

 1. Menno says:

  Meesterwerk.

 2. Emma says:

  “BUTTONS.” XD

 3. Jeroen Mirck says:

  Daar komt-ie dan, de langverwachte reactie: LEUK! 😉

 4. Jeroen Mirck says:

  Knap hoe je van schijnbaar niks toch echt iets kunt maken. Goede montage en muziek. De hoermannen zijn op zichzelf al erg vermakelijk. Bovendien moet dit voor veel tekenaars een herkenbare reportage zijn: helemaal naar een verre stripbeurs afreizen om maar een handvol boekjes te verkopen. Het is een luizebaan, maar een leuke luizebaan.

 5. […] Video: Nieuw Gehoer on tour […]