Video: Blogger Edwin Mijnsbergen

Illustratie: Emma Ringelberg

Soms moet je lang wachten voordat je een project af kunt maken. In 2011 besloot ik een paar bloggers die ik interessant vind, te interviewen om ze zo – hopelijk – aan een nieuw publiek voor te stellen. De Zeeuwse blogger Edwin Mijnsbergen stond al lang op mijn lijst. Recent hadden we eindelijk tijd om elkaar te ontmoeten.

Samen met Peter de Kock toog ik naar Middelburg om Edwin te spreken. Het werd een zeer gezellig middag waarin we van alles bespraken.

Edwin heeft ook een goede blogtip: ‘Schrijven vanuit je hart. Eerst publiceren en dan pas nadenken!’

Met die inspirerende woorden is de reeks blogger-gesprekken afgerond. Enjoy.

De herkenningstune van deze reeks is gecomponeerd door Marco Raaphorst.

Tags: , , , ,

4 Responses to “Video: Blogger Edwin Mijnsbergen”

  1. Edwin says:

    Dank je Michael, die heb je leuk gemonteerd 🙂

  2. ‘Eerst publiceren, dan pas nadenken….’ Ik vind het nu al een klassieker. Een enthousiast en vooral eerlijk filmpje dat past bij een idem dito dagje.

  3. […] video's Recente artikelenVideo: Ondertussen in MiddelburgDe mensheid is gekVideo: Blogger Edwin MijnsbergenHoe ik van mijn hobby mijn werk maakteVideo: Pauze Michaels FotodagboekDoolhofStreet art […]

  4. […] Michael maakt prachtige filmpjes. Zo heeft hij een serie filmpjes op zijn blog waarin hij andere bloggers interviewt. In Middelburg interviewde en filmde hij Edwin, je kunt het resultaat hier zien: Video: Blogger Edwin Mijnsbergen. […]