Geeky Dingen #4: De horror van The Handmaid’s Tale

In deze aflevering van Geeky Dingen praten Sidney Smeets, Linda Duits en Thom Aalmoes over Margaret Atwood en haar boek en de daarop gebaseerde serie The Handmaid’s Tale. Wat maakt Atwoods werk zo angstaanjagend? Daarnaast komen tips en nieuwtjes op het gebied van popcultuur aan bod.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

  • Niek ,

    Podcasts vond ik te lastige dingen omdat ik geen goeie doe-dingen vond om tegelijkertijd te kunnen doen. Maar deze podcasts van Geeky Dingen zijn zo leuk dat ik ze allemaal heb geluisterd. Jammer dat jij er deze laatste keer niet bij was.

    • Michael Minneboo ,

      @Niek: Fijn om te horen! Dank je. Ik ben er de volgende keren weer gewoon bij. Maar voor de volledigheid heb ik deze aflevering natuurlijk ook op mijn blog gezet. Mijn collega’s hebben er weer hard aan gewerkt.