Geeky Dingen #2: Het MCU heeft het superheldengenre verpest

In deze tweede aflevering van de podcast Geeky Dingen praten Sidney Smeets, Linda Duits, Michael Minneboo en Thom Aalmoes over het Marvel Cinematic Universe. Heeft dit MCU het superheldenfilms verpest of willen we er nog wel wat meer? Ook bespreken we de nieuwe Marvel-film Black Panther.

Daarnaast komen tips en nieuwtjes op het gebied van popcultuur aan bod.

Omdat Thom een drukke agenda heeft, worden de afleveringen vanaf nu op woensdag om 19 uur op Soundcloud en verwante platforms gezet. Dan weet je dat.

Uiteraard zal ik hier ook de afleveringen plaatsen, maar wanneer hangt een beetje van mijn blogagenda af.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • Daan ,

  “de podcast mag geen uren duren” ben ik met je eens
  Of ik moet er geen twee achter elkaar gaan luisteren.. mijn concentratie is niet heel top vandaag ook.. maar nog steeds leuk om te luisteren ook voor een geen MCU fan

  • Michael Minneboo ,

   @Daan: Goed om te horen dat onze nieuwe podcast je bevalt! Over de lengte van een podcast kan getwist worden. Linda Duits vertelde me dat veel mensen juist graag naar langere podcasts luisteren dan naar kortere. Maar er zijn ongetwijfeld ook mensen die liever korter hebben. Twee achter elkaar luisteren is ook wel heel veel geekstuff in een keer.

   • Daan ,

    ze worden wel steeds langer..