Categorieën
Fotoblog Strips

Action figures

action-figures-hoornIn mijn oude appartement in Hoorn had ik mijn action figures op een plank boven de televisie staan. Zo zag dat er op 1 januari 2008 uit. Ik heb ze overigens allemaal nog. Eigenlijk heb ik ze allemaal gekocht of gekregen toen ik nog heel jong was. Alleen Boeddha kreeg ik in 2007 van een collega van me van Intermediair, maar dat maakt deze denkende superheld natuurlijk niet minder welkom.

En ja, de plank is behoorlijk stoffig zie ik.

Tegenwoordig staan de helden op een van de boekenkasten:

minneboo_merchandise_07

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Action figures”

Ha Bart! Goed gezien. De linker Batman kocht ik ooit in stripwinkel Het Gele Teken in Hoorn. De Batman ernaast is een sleutelhanger die ik ooit van iemand gekregen heb. (Het sleutelhanger gedeelte is niet goed op de foto te zien.) Dus vandaar de tweeling Batman.

Hahaha, Lucky Luke tussen Iron Man en Spiderman! Grappig! Tof dat je Punisher hebt! Ik hoop deze zomer ook nog wat action figures toe te kunnen voegen aan mijn vlog backdrop 🙂

Die Punisher heb ik ooit gekocht in stripwinkel Het Gele Teken. Dat zal begin jaren negentig geweest zijn. De copyright-melding op zijn rug zegt dat ie in 1990 is gemaakt.

Reacties zijn gesloten.