Waar denk jij aan als je dit plaatje ziet?

Een willekeurige blik uit het treinraam richting Amsterdam CS.

Tags: ,

2 Responses to “Waar denk jij aan als je dit plaatje ziet?”

  1. Ik denk aan geld, werken en economie. En het gebouw lijkt ook een beetje op een spreadsheet, vind ik. Wat een saaie associatie eigenlijk. Waar denk jij aan? Dan kan ik in een ander perspectief naar het plaatje kijken. ๐Ÿ™‚

  2. @Thanh-Tam: Dat had ik nog niet gezien, maar inderdaad: het gebouw heeft wel wat van een spreadsheet. Vind je associatie overigens niet saai, dat schiet me ook te binnen. Verder roept het merk Philips wel wat associaties op – goede en slechte overigens. Ik vond de kleurencombinatie wel aardig in dit plaatje. En verder moet ik natuurlijk vooral terugdenken aan het moment dat ik de foto nam: vlak bij Amsterdam CS, op weg naar huis ๐Ÿ™‚