Video: Blogger Karin Ramaker

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks Daily Webhead-video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Karin Ramaker!

Ik heb Karin via het bloggen leren kennen en ik praat graag met haar over bloggen, creatief ondernemen en andere zaken. Vorige week vierde ze haar tweejarig ondernemerschap. Samen met Marco Raaphorst organiseerde ze Blog-Art in 2009, ze geeft blogworkshops, organiseert exposities en blogt gemiddeld drie keer per dag. Als iemand het bloggen in het bloed heeft zitten, is Karin het wel.

Daily Webhead: Blogger Karin Ramaker from Michael Minneboo on Vimeo.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • Toch een pitch! Interview van Michael Minneboo. « met-k.com ,

  […] Michael Minneboo, mijn stripheld, interviewt sinds kort een aantal bloggers. Deze keer was ik aan de beurt. Vantevoren riep ik nog: ik ben niet zo goed in pitches, stel me de vragen en ik antwoord: […]

  • karin r. ,

   u heeft me er goed op gezet. en dat komt door de vragen die je hebt gesteld! leuk! en dank! 🙂

   • madbello ,

    De vragen van meneer Minneboo zijn altijd op het scherp van de schede maar niet vervelend. Gewoon direct to de point. Maar je pony is net ietsjes te kort geknipt. Zelf geknipt? 🙂

    *sorry! Kon het niet laten* xxx

    • karin r. ,

     @madbello: 😛

     • Katyo ,

      Leuk filmpje! Heldere vragen, heldere uitleg, ongedwongen sfeertje.