Alternatieve stripmuur

Stripmuren, dat zijn muren beschilderd door stripmakers. Maar je kunt natuurlijk ook een reeks stripmakers tegen een muur zetten. Ter decoratie uiteraard, niet om de bezuinigingen in de cultuursector op radicale wijze door te voeren. Al zou Halbe Zijlstra wellicht de sector wel zo om zeep willen helpen. Deze foto werd een tijdje geleden gemaakt door Tonio van Vugt. Tegen de muur ziet u René Windig en Peter Pontiac met wie ik een praatje maak. We maakten hier een afspraak voor het interview dat ik met hem afnam voor de VPRO Gids. Op de voorgrond Natasja van Loon, ook geen onbekende in de stripwereld. Maar van wie is toch die rode mouw?

Tags: , ,

5 Responses to “Alternatieve stripmuur”

  1. Volgens mij van Elly, de vrouw van Hansje.

  2. @Natasja: Waar een mysterie opgelost 🙂

  3. Remco Polman says:

    Volgens mij is dat een mevrouw van Museum Het Schip. Ik sta haar hier net wijs te maken dat Marten Toonder de Peter Pontiac-prijs heeft gewonnen.

  4. @Remco: *Gniffel*

  5. Remco heeft gelijk. Hij kan het weten.